Δραστηριότητες

Η εταιρεία Δ.ΔΟΥΜΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε. είναι εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας ιχθυοτροφών και μηχανημάτων ιχθυοκαλλιέργειας. Τα τελευταία 40 χρόνια και με αφετηρία την αποκλειστική αντιπροσώπευση των ιχθυοτροφών Trouvit, η εταιρεία μας με έδρα τα Ιωάννινα και με γραφεία στην Αθήνα (Αττική), είναι επίσημος εκπρόσωπος και διανομέας για την ελληνική επικράτεια των ιχθυοτροφών Skretting του ομίλου Nutreco και των μηχανημάτων ιχθυοκαλλιέργειας της εταιρείας Faivre.

Οι ιχθυοτροφές Skretting, με μακρά παράδοση στον χώρο της παγκόσμιας υδατοκαλλιέργειας, προορίζονται για την εκτροφή όλων των διαφορετικών ειδών ιχθυοκαλλιέργειας. Η Δ.ΔΟΥΜΑ ΥΙΟΙ Ο.Ε. εισάγει και διανέμει σε μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε καταστήματα ειδών αλιείας, τις ιχθυοτροφές Skretting που προορίζονται για θαλάσσια είδη, όπως η τσιπούρα, το λαβράκι, το φαγκρί, ο κρανιός, το μαγιάτικο και εσωτερικών υδάτων όπως η πέστροφα και το χέλι. Ταυτόχρονα, διανέμει και τα ειδικά προϊόντα Skretting που καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες στη διατροφή των πρώιμων σταδίων του ψαριού (γόνο, λάρβες) και εμπλουτιστικά των ζωντανών τροφών τους (Artemia, Rotifer).

Η σύνθεση των ιχθυοτροφών που προωθούμε, χάρη στην κατάλληλη ισορροπία σε σωστά επιλεγμένα θρεπτικά συστατικά για κάθε είδος και στάδιο ανάπτυξης των εκτρεφόμενων ψαριών, εξασφαλίζει σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους πελάτες μας και μακροπρόθεσμα την αειφορία της ιχθυοκαλλιέργειας. Η Skretting διαχρονικά πρωτοπορεί και καινοτομεί στην επιλογή πρώτων υλών για την δημιουργία ιχθυοτροφών που καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες των εκτρεφόμενων ψαριών. Εκτός από τη δίαιτα των ψαριών, η Skretting αξιοποιώντας την διεθνή επιστημονική γνώση και εμπειρία, δημιουργεί λειτουργικές ιχθυοτροφές που μπορούν με φυσικό τρόπο να ενισχύσουν τα ψάρια και να τα προστατέψουν από επιβλαβείς παράγοντες, όπως τα παράσιτα κ.λ.π.

Τέλος, η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει την γαλλική εταιρεία Faivre η οποία είναι πρωτοπόρος στα μηχανήματα ιχθυοκαλλιέργειας και εκκολαπτηρίων ψαριών, όπως οι μετρητές, οι διαλογείς και οι αντλίες ψαριών καθώς και στα μηχανικά φίλτρα για τον καθαρισμό του νερού (κλειστά κυκλώματα εκτροφής κ.λ.π.).